ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας «έφαγε πόρτα» σε καφετέρια. Στο κατάστημα είχε συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός πελατών που ορίζουν τα μέτρα για τον κοροναϊό.

0

Στο κατάστημα είχε συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός πελατών που ορίζουν τα μέτρα για τον κοροναϊό και δεν γίνονταν δεκτοί περισσότεροι, ακόμα κι αν πρόκειται για την ίδια την πρώτη κυρία της χώρας

Το Σάββατο η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας επισκέφθηκε ένα πολυσύχναστο καφέ στην πρωτεύουσα της χώρας, το Ουέλινγκτον, ωστόσο επειδή ήταν γεμάτο, την κράτησαν έξω.

Όπως αναφέρει ο Guardian, το περιστατικό αποκάλυψε στο Twitter πελάτης του καταστήματος. «Η Τζασίντα Άρντερν μόλις προσπάθησε να μπει στο Olive, ωστόσο δεν έγινε δεκτή γιατί είναι γεμάτος» έγραψε χαρακτηριστικά. Πάντως λίγη ώρα αργότερα της επέτρεψαν την είσοδο, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ένας συνεργάτης της απάντησε στο tweet λίγες ώρες αργότερα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το περιστατικό. «Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη γι’ αυτό, δεν οργανώθηκα και δεν έκανα κράτηση πουθενά» έγραψε.

Το παράδειγμα της πρωθυπουργού

Ενώ οι ηγέτες σε άλλες χώρες συνηθίζουν να στέλνουν το προσωπικό τους για να τακτοποιεί τέτοιου είδους ζητήματα, εκπρόσωπος του γραφείου της Άρντερν είπε ότι η αναμονή σε μια καφετέρια ήταν κάτι που θα μπορούσε να βιώσει κανείς κατά τη διάρκεια των περιορισμών στη Νέα Ζηλανδία: «Η πρωθυπουργός είπε ότι θα περιμένει όπως όλοι οι άλλοι».

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, το κατάστημα τους πρόσφερε τραπέζι όταν άδειασε ένα.

ΠΗΓΗ in.gr

8eCUgvCwsa

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Βασίλη Νανόπουλου

Previous article

Τέθηκαν σε Επιχειρησιακή ετοιμότητα & τα 4 “ΣΑΠ Mark V” που παρέλαβε το Πολεμικό Ναυτικό.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.