ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Πρώτες βουτιές στους Αγίους Θεοδώρους – έκανε παρεμβάσεις καθαριότητας ο δήμος (foto-video)

0

Οι μεγάλες και σπάνιες για την εποχή θερμοκρασίες γέμισαν τις παραλίες της Κινέτας και των Αγίων Θεοδώρων από κατοίκους που βρήκαν την ευκαιρία για μια απόδραση από τον καύσωνα.

Η παραλία Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων υποδέχτηκε για πρώτη φορά μετά τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας εκατοντάδες λουόμενους, που τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, απόλαυσαν την όμορφη θάλασσα, όπως μπορείτε να δείτε και στο video από το blog “Αγιοι Θεόδωροι”

Αλλά και με το drone από την σελίδα Αγιοι θεόδωροι στο Facebook

Μάλιστα, από σήμερα αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών με δεδομένο πως ανοίγουν και …τα σύνορα από νομό σε νομό και οι Αθηναίοι, είτε επισκέπτες είτε παραθεριστές με τα δικά τους εξοχικά, θα πολλαπλασιάσουν γεωμετρικά την κίνηση, δίνοντας ανάσα και στην τοπική οικονομία.

Το θετικό είναι ότι οι εργασίες καθαριότητας που έγιναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα απέδωσαν μια όμορφη και καθαρή παραλία, τουλάχιστον στα κύρια σημεία της και στις πιο “οργανωμένες” παραλίες. Την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη τα συνεργεία έκαναν παρεμβάσεις στο αλσύλλιο των Αγίων Θεοδώρων όσο και στην παραλία πραγματοποιώντας την διάνοιξη και μορφοποίηση της.

Ποιες είναι οι εξελίξεις με τα στρατόπεδα της Πελοποννήσου

Previous article

Ταχύτητες μέχρι 200mps στο Λουτράκι με το νέο δίκτυο ευρυζωνικότητας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.