ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Cosmote αναστατώνει το κέντρο της Κορίνθου πάνω που βρίσκει ξανά ζωή

1

Και ενώ η Κόρινθος ετοιμάζεται σιγά σιγά να ξαναβρεί τους ρυθμούς της, ενώ το εμπορικό κέντρο γεμίζει και πάλι κόσμο, με τους επαγγελματίες να προσδοκούν να καλύψουν όσο μπορούν την χασούρα των προηγούμενων μηνών, η cosmote συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση με τις εργασίες που έχει αναλάβει για το δίκτυο οπτικών ινών.

Και φυσικά, δεν λέει κανείς να μην γίνει η αναβάθμιση του δικτύου. Το ερώτημα που έρχεται αυθόρμητα είναι: “γιατί επί 50 σχεδόν ημέρες, με το κέντρο κλειστό λόγω της καραντίνας, να μην έχει γίνει καμία εργασία στον πεζόδρομο και αυτές οι εργασίες να εξελίσσονται τώρα, με την επιστροφή του καταναλωτικού κοινού στην αγορά“;

Πολύ περισσότερο που η αξιοπιστία του εργολάβου που “τρέχει” αυτό το έργο για λογαριασμό της Cosmote (αλλά και άλλων υπεργολάβων, για άλλες εταιρείες) είναι στο “ναδίρ” σε ό,τι αφορά τις ζημιές που προκαλούνται.

Ρωτήσαμε τους εργαζόμενους -αφού εργοδηγός δεν υπήρχε- να μας πουν για πόσο ακόμα θα συνεχίζονται οι εργασίες στο κέντρο και προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν αλλά δεν ήξεραν (ή δεν ήθελαν) να μας πουν.

Θυμίζουμε παλαιότερο ρεπορτάζ του korinthia.net.gr στο οποίο περιγράφαμε τις ζημιές που προκλήθηκαν από τα συνεργεία.

Ολοκληρώθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τα διαγνωστικά test για την νόσο COVID-19 στους εργαζομένους του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του δήμου Κορινθίων.

Previous article

Εξηγήσεις από την Γιαννακοπούλου για το “η Κεραμέως τα έχει κάνει σκατά, θα την σκίσω…”

Next article

You may also like