ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Πρωτοβουλία Δήμα για την τουριστική προβολή της Κορινθίας

0

Μία ενδιαφέρουσα όσο και πρωτότυπη πρωτοβουλία για την τουριστική προβολή της Κορινθίας ανέλαβε ο υφυπουργός Έρευνας Χρίστος Δήμας, με ανάρτησή του στα socila media.

Ο κ. Δήμας ζήτησε από όλους τους φίλους και τους ακολούθους στον λογαριασμό του να στείλουν στην διεύθυνση diakopeskorinthia@gmail.com δικές τους φωτογραφίες (για να μην υπάρχουν θέματα πνευματικών δικαιωμάτων) από περιοχές της Κορινθίας, προκειμένου να συνθέσει ένα διαφημιστικό κλιπ, που θα παίξει στο διαδίκτυο.

Έχω μια ιδέα!”, λέει ο κ. Δήμας

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Χρίστος Δήμας, selfie και κοντινό πλάνο

Φτιάχνω ένα διαφημιστικό video προβολής του Νομού Κορινθίας, εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών, και χρειάζομαι την συμβολή σας, προκειμένου να συγκεντρώσουμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες, από όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού μας!
Παραλίες, τοπία, αξιοθέατα, τοπικά προϊόντα, έθιμα ή ό,τι άλλο πιστεύετε εσείς ότι αξίζει προβολής. Όλα μαζί θα συνθέσουν ένα mini τουριστικό video της Κορινθίας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όποιος έχει δικές του φωτογραφίες και θέλει να βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα παρακαλείται να μου τις στείλει στο email :
diakopeskorinthia@gmail.com μέχρι το Σάββατο 30 Μαΐου.
Στο email που θα στείλετε να αναγράφεται ο τόπος και αν θέλετε προαιρετικά το όνομα σας!
Παρακαλώ στείλτε μου δικές σας φωτογραφίες όχι από το διαδίκτυο για να μην έχουμε πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα.
Ευχαριστώ πολύ!

Το πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι ΙΙ” παρουσιάζει τη Δευτέρα ο Τσίπρας

Previous article

Απελευθέρωση μετακινήσεων και εστίασης από αύριο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.