ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα της εστίασης οργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας

0

Η πρώτη από μια σειρά τηλεδιασκέψεων που προγραμματίζει το Επιμελητήριο Κορινθίας για το επόμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε σήμερα. Στην τηλεδιάσκεψη αυτή, που είχε ως θέμα τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας για τον κλάδο εστίασης, εμπορίου & τουρισμού, συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Ο κ. Σταμπουλίδης αφού άκουσε προσεχτικά τα αιτήματα των φορέων, ζήτησε από το Επιμελητήριο Κορινθίας να του τα προωθήσει για να τα μεταφέρει με την σειρά του στην κυβέρνηση και να βρει λύσεις. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας ανανέωσε το ραντεβού με τους φορείς για την επόμενη εβδομάδα και ενημέρωσε ότι θα καθιερωθεί μία μέρα συζήτησης κάθε εβδομάδα για όλα τα προβλήματα που προκύπτουν.

Επίσκεψη Πιτσάκη στις επιχειρήσεις εστίασης

Επίσκεψη στα καταστήματα εστίασης της Κορίνθου έκανε χτες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης προκειμένου να έχει προσωπική εικόνα για την πρώτη μέρα λειτουργίας τους, αλλά και να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες ακούγοντας τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους για τη ρευστότητα και τον τζίρο.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το Επιμελητήριο, ο πρόεδρος του φορέα, “κάνοντας μια ανασκόπηση στην αγορά, διαπίστωσε ότι όλα κύλησαν κατά γράμμα τη πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων στην εστίαση της Κορίνθου. «Τα μαγαζιά τήρησαν τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας και εξυπηρέτησαν τους πελάτες με μεγάλη προσοχή και φορώντας φυσικά τα απαραίτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τόνισε επίσης ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα είναι δίπλα τους σε όλο αυτό, ενημερώνοντας τους ότι ήδη  ετοιμάζεται διαφημιστική καμπάνια για τον νομό, η οποία έχει ως στόχο να τονώσει περαιτέρω  την  αγορά“.

Άγρια ζωή: ο φαλακρός αετός κλέβει το κουνέλι από την κόκκινη αλεπού.

Previous article

Απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα θα ακουστεί το Χριστός Ανέστη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.