ΜΟΥΣΙΚΗ

Ένας δίσκος “Υπεράνω Υποψίας” έρχεται στην ροκ μουσική σκηνή για μια “Καινούργια Αρχή”

0

Ύστερα από χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας -και όχι μόνο- με πολλές συναυλίες και εμφανίσεις, το συγκρότημα “Υπεράνω Υποψίας” δηλώνει παρών και παρουσιάζει ένα cd σε ύφος rock, με επιρροές από τη σκηνή των 80s και 90s.

Πρόκειται για 10 τραγούδια με Ελληνικό στίχο και ένα από αυτά σε μία εκτέλεση με Αγγλικό στίχο.

Οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ είναι ένα κράμα μουσικών από διάφορες μουσικές σχολές, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα προσωπικό ύφος με επιρροές από την rock σκηνή των 80s έως και σήμερα.

Σε αυτό το εγχείρημα συνέβαλαν ο Γιάννης Χατζηράλλης (φωνητικά), ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Hard rock/AOR μουσικής. Ο Γιάννης Καστρώνης (τύμπανα), session drummer με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Εμμανουέλα Φωτάκη (Πλήκτρα) με παρουσίες σε μπάντες όπως, “Ορίωνες” και “Summer Camp”. Ο Νίκος Πολιτόπουλος (Κιθάρα) με Hard rock επιρροές. Και ο Γιωργος Λαμπίρης (Μπάσο) με ύφος classic rock.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ηχογραφηθούν 10 + 1 τραγούδια, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Οκτώβρη του 2018. Το Δεκέμβρη του 2019 οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ανακοινώνουν αλλαγή στις κιθάρες μετά την αποχώρηση του Ν.Πολιτόπουλου. Κιθαριστικό δίδυμο αποτελούν πια ο Γιάννης Γελαδάκης, οποίος προέρχεται από την Hard Rock/AOR σκηνή και ο Γιάννης Καραγιάννης με Classic Rock επιρροές.

Το τραγούδι “Καινούρια Αρχή” είναι ένα δυναμικό ροκ τραγούδι με επιρροές 90ς, το οποίο μέσα από τα δυνατά του riffs, περιγράφει μια νοσταλγία, αλλά και μία αισιοδοξία για το μέλλον, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που βιώνουμε τελευταία.
Είναι όμως μια …καινούρια αρχή και για την ίδια την μπάντα, η οποία εμφανίζεται με νέο κιθαριστικό δίδυμο και με πιο ροκ προφιλ. Οι “Υπεράνω Υποψίας” το απαντούν μέσα από το νοσταλγικό βίντεο κλιπ τους, το οποίο δείχνει ότι η νοσταλγία μπορεί να εκφραστεί και με hard rock πινελιές.

Διοικητήριο στο 6ο ΣΠ διεκδικεί και το ΜεΡΑ 25 Κορινθίας

Previous article

Σε ένα μήνα θα έχουν πολλαπλασιαστεί τα κρούσματα στην Ελλάδα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.