ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

10 ιστιοπλοϊκά σκάφη θα “δένουν” κάθε εβδομάδα στο λιμάνι της Κορίνθου

0

Δύο μικρά, ιστιοφόρα σκάφη της εταιρείας Seafarer βρίσκονται από χτες στο λιμάνι της Κορίνθου. Τα ιστιοφόρα είναι μέρος ενός στόλου 8-10 σκαφών της εταιρείας, τα οποία βάζουν στον χάρτη τους την Κόρινθο, ως τουριστικό προορισμό. Πρόκειται για σκάφη τα οποία νοικιάζουν τουρίστες, Έλληνες, αλλά κυρίως ξένοι, για να γυρίσουν την Ελλάδα. Ο δήμαρχος Κορινθίων υποδέχτηκε τον εκπρόσωπο της seafare με τα δύο πρώτα ιστιοπλοϊκά και μιλώντας στο e-korinthos υποστήριξε ότι θα γίνουν επαφές και με άλλες εταιρείες για να βάλουν και αυτές στον προγραμματισμό τους την Κόρινθο.

Εξειδικεύοντας τον σχεδιασμό της Seafarer ο εκπρόσωπός της έκανε λόγο για την 6η βάση της εταιρείας: «Από εδώ θα ξεκινούν δύο διαδρομές. Η πρώτη θα πηγαίνει μέχρι τα νησάκια Τρυζόνια και τη Ναύπακτο και η δεύτερη ανατολικά προς τα νησιά του Σαρωνικού, με ειδικές τιμές για τον διάπλου της Διώρυγας».  

Ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας με τον οποίο είχαν μία παραγωγική συζήτηση αλλά και τον πρώην αντιπρόεδρο του λιμενικού ταμείου κ. Μαγκλάρα, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στο λιμάνι.

ΗΠΑ: Αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν μία μαύρη γυναίκα με τον γιο της σε ελληνικό εστιατόριο

Previous article

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Αγροτικές Επαγγελματικές Σχολές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.