ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νανόπουλος: “περιμένω τον κ. Νίκα να μιλήσουμε για το νέο Διοικητήριο στην Ποσειδωνία”

0

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο δήμαρχος Κορινθίων απάντησε σε μια σειρά από θέματα της επικαιρότητας. Ανάμεσά τους και το ζήτημα του νέου Διοικητηρίου στην Ποσειδωνία και κυρίως για το αν έχει ξεκινήσει επικοινωνία και “αλληλογραφία” μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου για την νέα τοποθεσία που έχει επιλεγεί, τις εργασίες που κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν, το χρονοδιάγραμμα και κυρίως τον σχεδιασμό για την κυκλοφοριακή αποφόρτιση της πρωτεύουσας του νομού τόσο κατά την διάρκεια των εργασιών, όσο και μετά την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών.

Εντύπωση κάνει, λοιπόν, το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημέρα που ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την οριστική απόφαση να γίνει το Διοικητήριο στην Ποσειδωνία, ωστόσο ο Παναγιώτης Νίκας δεν έχει καλέσει τον δήμαρχο Κορινθίων να τον ενημερώσει για το τι σκέφτεται να κάνει.
Ο Βασίλης Νανόπουλος τόνισε ότι περιμένει να αναλάβει την σχετική πρωτοβουλία ο κ. Νίκας, ωστόσο, ο δήμος προχωρά με βάση τον δικό του σχεδιασμό για την αξιοποίηση του στρατοπέδου, την μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε νέο κτίριο (στον χώρο που προοριζόταν να γίνει το νεκροταφείο) κ.ά.

Jerusalem Post: Απειλή για Ισραήλ η Τουρκία – Ο Ερντογάν θέλει να «απελευθερώσει» το Αλ Άκσα

Previous article

Φυσικό Αέριο: Όφελος μέχρι 40% για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.