ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τρεις λόγοι για να έρθει κανείς στην Κόρινθο! Συνεχίζεται η διαφήμιση από τον δήμο στα κεντρικά ΜΜΕ

0

Η επικοινωνιακή αντεπίθεση και διαφήμιση της Κορίνθου ειδικότερα και του δήμου ευρύτερα συνεχίζεται από τον δήμο Κορινθίων. Ύστερα από την ΕΡΤ και τον Alpha ήρθε και η σειρά του ΣΚΑΙ να αναδείξει τις όμορφες “γαλάζιες” γωνιές της πρωτεύουσας του νομού.

Στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και της Μάιρας Μπάρμπα προβλήθηκε ένα βίντεο 4 περίπου λεπτών, όπου ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης εξήγησε για ποιους λόγους η Κόρινθος αποτελεί τον must προορισμό για τους κατοίκους του μητροπολιτικού κέντρου και του Λεκανοπεδίου της Αττικής γενικότερα.

Ο δήμος Κορινθίων φέτος κάνει σημαντική προσπάθεια να διορθώσει αβελτηρίες πολλών ετών και να αναδείξει την Κόρινθο ως τουριστικό προορισμό. Η παραλία Καλάμια μπήκε σε μια σειρά και το ζήτημα δεν είναι φυσικά να πάρει “γαλάζια σημαία” -μικρή σημασία έχει ο τίτλος- όσο το να αποκτήσει υποδομές και να διατηρηθεί καθαρή και οργανωμένη. Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται ήδη. Αν αυτό αποτελέσει κίνητρο για να ανοίξουν ακόμα δυο τρία μαγαζιά και να αποκτήσει ξανά σφυγμό η παραλία το κέρδος θα είναι πολλαπλό. Σε αυτή την κατεύθυνση ασφαλώς μεγάλη είναι και η ευθύνη των επιχειρηματιών και των ιδιοκτητών των ακινήτων, οι οποίοι θα πρέπει από την μεριά τους να επενδύσουν σε μια αγορά που πλέον έχει νέα προστιθέμενη αξία.

Για την επόμενη χρονιά το στοίχημα θα είναι η παραλία στα Καλάμια να αναπλαστεί καθώς παρεμβάσεις σε αυτήν έχουν να γίνουν εδώ και δεκαετίες, ενώ ανάλογες προσπάθειες θα πρέπει να γίνουν και στις άλλες παραλίες του δήμου.

Ημερίδα για επαγγελματίες: Πως να αξιοποιήσετε τα σύγχρονα όπλα της επικοινωνίας στην επιχείρησή σας

Previous article

Δήμος Κορινθίων: αλλάζει και αναβαθμίζει 22.000 φωτιστικά σώματα για περισσότερο …φως

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.