ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ημερίδα για επαγγελματίες: Πως να αξιοποιήσετε τα σύγχρονα όπλα της επικοινωνίας στην επιχείρησή σας

0

Τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και τα σύγχρονα όπλα που δίνουν σε κάθε επαγγελματία τα social media θα αναπτύξει σε ειδική εκδήλωση-ημερίδα, η εταιρεία Proothisi, η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε ψηφιακά εμπορικά κέντρα.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 19.30, στο Ξυλόκαστρο (Δημοτικό Θέατρο, Άγγελος Σικελιανός).

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Εκεί, ειδικοί από τον χώρο του branding, των media και των social networks θα μιλήσουν για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται σήμερα η διαφήμιση και η επικοινωνία και θα εξειδικεύσουν πως μπορεί να ωφεληθεί κάποιος συμμετέχοντας στα ψηφιακά εμπορικά κέντρα.

Ειδικότερα:

Ο Γιώργος Δαουλάρης, διευθυντής της εταιρείας branding και διαφημιστικής επικοινωνίας «impressme», θα αναφερθεί στην εταιρική ταυτότητα (branding) και την σημασία και την δύναμη που έχει στην επικοινωνία της επιχείρησης.

Ο Γιάννης Στέφας, φωτογράφος, θα αναδείξει την δύναμη της εικόνας και τις δυνατότητες της φωτογραφίας για την εμφάνιση των προϊόντων και των γεγονότων, με πρακτικές συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίσεις.  

Ο Λεωνίδας Λεσάκης, ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του σταθμού My Radio θα μιλήσει για τους τρόπους με τους οποίους το ραδιόφωνο επηρεάζει την επικοινωνία και τη διαφήμιση.

Η Ειρήνη Μαχαίρα, Brand Manager στην εταιρεία Farma Mitsopoulos θα εξηγήσει γιατί είναι χρήσιμο σήμερα να έχει παρουσία στα social media και το διαδίκτυο.   

Στο προοίμιο της εκδήλωσης, ο ιδρυτής της εταιρείας proothisi, ο άνθρωπος που σχεδίασε τα digital open mall, Παναγιώτης Ντόμαλης θα μιλήσει για την ιδέα του και θα παρουσιάσει τα ψηφιακά κέντρα εμπορίου -τι είναι, πως λειτουργούν και κυρίως ποια αποτελέσματα φέρνουν στην τοπική αγορά.

Άγρια ζωή: κατάδυση

Previous article

Τρεις λόγοι για να έρθει κανείς στην Κόρινθο! Συνεχίζεται η διαφήμιση από τον δήμο στα κεντρικά ΜΜΕ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.