ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Εμπρόθεσμα πληρώθηκε ο λογαριασμός της ΔΕΗ από τον δήμο

0

Απάντηση στα δημοσιεύματα  αναφορικά με την διακοπή ηλεκτροδότησης στο Νηπιαγωγείο Χιλιομοδίου έδωσε ο δήμος Κορινθίων, με ανακοίνωσή που εκδόθηκε. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εξόφληση του λογαριασμού έγινε εμπρόθεσμα, μία εβδομάδα πριν από την λήξη προθεσμίας. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται για ποιον λόγο έγινε η διακοπή.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση ο δήμος Κορινθίων αναφέρει:

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων  αναφορικά με την διακοπή ηλεκτροδότησης στο Νηπιαγωγείο Χιλιομοδίου και και προς αποκατάσταση της αλήθειας έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:πληρωμή του λογαριασμού ρεύματος πραγματοποιήθηκε εμπρόθεσμα την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:10 μ.μ, αφού όπως προκύπτει και από τα επισυναπτόμενα έγγραφα η ημερομηνία λήξης πληρωμής ήταν η 24η Ιουλίου 2020, ημερομηνία η οποία ακόμα και σήμερα δεν έχει παρέλθει. Η διακοπή που συντελέσθηκε δεν αποτελεί απόρροια πλημμελών ενεργειών από πλευράς δήμου και σχολικής επιτροπής. 

Οι καταγγέλλοντες, επιδεικνύοντας αυξημένη ευαισθησία, δεν έπραξαν αναλόγως στην περίπτωση του ελλείμματος των 127.500 ευρώ που καταγράφεται στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και έρχεται από την θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, κυρίως το πρόσωπο που ξεκίνησε την συγκεκριμένη παραπληροφόρηση και αποτελούσε μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

ΞΕΝΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ

Previous article

Εκδήλωση για τον αγροτικό τομέα στην Στιμάγκα από τον ΣΥΡΙΖΑ Βέλου – Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.