ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υφυπουργός Περιβάλλοντος ο Νίκος Ταγαράς!

0

Μία σημαντική εξέλιξη έκρυβε ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε πριν απο λίγο για την Κορινθία. Ο Νίκος Ταγαράς ανακοινώθηκε στην θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Για τον βουλευτή Κορινθίας πρόκειται ουσιαστικά για επιστροφή σε έναν γνώριμο χώρο, καθώς είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Έτσι η Κορινθία, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια αποκτά ισχυρή φωνή στην κυβέρνηση με δύο εν ενεργεία υφυπουργούς, οι οποίοι ωστόσο έχουν αναβαθμισμένο και ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο.

Παράλληλα ο Πρωθυπουργός αποφάσισε:

Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.
Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
Την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.
Την τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για τα θέματα Ψυχικής Υγείας.

Ο δρόμος άδειος, το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο…

Previous article

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μειώνει την εσφαλμένη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.