ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Απογευματινός Βέρτης – Βρήκαν την λύση τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη

0

Τρόπο προκειμένου να παραμείνουν σε λειτουργία αναζητούν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μετά την επιβολή νέου μέτρου που τίθεται σε ισχύ από σήμερα μέχρι τις 23/8, το οποίο απαγορεύει στα καταστήματα να παραμείνουν ανοιχτά από τις 12:00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7:00 το πρωί, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Το μέτρο έχει τεθεί σε ισχύ για συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Θεσσαλονίκη, καθώς στη συμπρωτεύουσα αυξάνονται διαρκώς τα νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Το πλήγμα για τους επιχειρηματίες είναι μεγάλο, γι’ αυτό πολλοί επεξεργάζονται εναλλακτικές λύσεις για να μπορέσουν να λειτουργήσουν νόμιμα τις επιχειρήσεις τους και με βάσει τους κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό (όχι όρθιοι, νέο ωράριο).
Σύμφωνα με το thestival.gr, ένα από τα νυχτερινά κέντρα που προχωρά σε αλλαγή  προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το «Οραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης.
Οπως έγινε γνωστό και επιβεβαίωσε το κέντρο διασκέδασης στο iefimerida, το κατάστημα θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Οσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19:30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Οσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα στις 21:30.

Οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο «Οραμα» άρχισαν στις 7 Αυγούστου και είναι προγραμματισμένες για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Κορωνοϊός: Sputnik V ονομάστηκε το ρωσικό εμβόλιο -Το έχουν παραγγείλει 20 χώρες

Previous article

ΚΑΝΑΔΑΣ: Τί γίνεται στον δρόμο όταν σταματά ένα σχολικό λεωφορείο;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.