ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Βίντεο: Ελικόπτερο της αστυνομίας εντόπισε κορονοπάρτι με 200 καλεσμένους

0

Σάλο έχει προκαλέσει στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας το υλικό που κατέγραψαν οι θερμικές κάμερες ελικοπτέρου της αστυνομίας, μέσω των οποίων εντοπίστηκε κρυφό «κορονοπάρτι» με περισσότερους από 200 καλεσμένους.

Τα αποκαλυπτικά πλάνα κατέγραψαν τους ανεύθυνους γλεντζέδες να στριμώχνονται παράνομα ο ένας πάνω στον άλλο σε σπίτι της περιοχής το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Μετά από μια απότομη αύξηση των κρουσμάτων στο Μάντσεστερ, τα μέτρα περιορισμού ενισχύθηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, καθιστώντας παράνομη τη συγκέντρωση ατόμων από διαφορετικά νοικοκυριά στο σπίτι κάποιου άλλου.

Στο βίντεο που ελήφθη από ελικόπτερο της αστυνομίας αποτυπώνεται η απόλυτη παραβίαση αυτών των κανόνων, καθώς οι παρευρισκόμενοι αγνοούν τις απαραίτητες εν μέσω πανδημίας κοινωνικές αποστάσεις και το πλήθος συνωστίζεται σε μια αυλή.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανέφερε ότι τουλάχιστον 200 άτομα βρέθηκαν στο πάρτι, με αποτέλεσμα η οικοδέσποινα να τιμωρηθεί παραδειγματικά: για τους επόμενους τρεις μήνες κανείς δεν θα μπορεί να την επισκεφθεί στο σπίτι της.

Η διοργανώτρια του πάρτι, Σαρλίν Πρόχαμ, 27 ετών, δήλωσε στο Manchester Evening News ότι το πάρτι ξέφυγε από τον έλεγχό της και πως η ίδια είχε προσκαλέσει μόνο 20 άτομα.

«Πάνω από εκατό άνθρωποι εμφανίστηκαν στο σπίτι, μερικοί που δεν ήξερα καν. Το σπίτι μου γέμισε σκουπίδια ενώ λείπουν και πράγματα», είπε.

«Προφανώς, λυπάμαι, αλλά πραγματικά δεν ήταν στο χέρι μου, δεν είχα προγραμματίσει να εμφανιστούν τόσοι πολλοί άνθρωποι», υποστήριξε.

Πηγή: Manchester Evening News

Πνευματικός και άλλοι 7 κατά του περιφερειάρχη: “Δεν μπαλώνεται ο φάκελος κύριε Νίκα”

Previous article

Γκρουπ στα social media προτρέπει να μην βάλουν μάσκα τα παιδιά στο σχολείο!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.