ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Η αρνητική πρωτιά της Κορινθίας – 42 κρούσματα από την αρχή της πανδημίας

0

Την εικόνα των κρουσμάτων από την αρχή της κρίσης της πανδημίας και μέχρι σήμερα έδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνοντας τον αριθμό που έχουν επιβεβαιωθεί ανά Περιφερειακή Ενότητα. Η Κορινθία καταγράφει μία αρνητική πρωτιά έχοντας συνολικά 42 κρούσματα. Ακολουθεί η Αργολίδα με 32, η Μεσσηνία με 30, η Αρκαδία με 12, ενώ εντυπωσιακά χαμηλά είναι η Αρκαδία η οποία από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα έχει καταγράψει μόλις 5 κρούσματα. Συνολικά σε όλη την περιφέρεια έχουν καταγραφεί 121 κρούσματα, ωστόσο θα πρέπει σε αυτά να συμπεριληφθούν και τα 162 της δομής φιλοξενίας προσφύγων στο Κρανίδι από τον περασμένο Απρίλιο. Έτσι ο τελικός ανεβαίνει στα 283 κρούσματα.

Ειδικότερα:

  • Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας καταγράφει 30 συν 2 εισαγόμενα (32). Άλλα εκατόν εξήντα δύο (162) καταγράφονται στην δομή φιλοξενίας στο Δήμο Ερμιονίδας: σύνολο εκατόν ενενήντα τέσσερα (194).
  • Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας καταγράφει 11 συν 1 εισαγόμενο (12)
  • Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας καταγράφει 39 συν 3 εισαγόμενα (42)
  • Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας καταγράφει 4 συν 1 εισαγόμενο (5)
  • Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας καταγράφει 25 συν 5 εισαγόμενα (30)

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι εκατόν εξήντα ένας άνδρες (161) και εκατόν είκοσι δύο γυναίκες (122).

Εκ των αναφερόμενων κρουσμάτων είκοσι τέσσερα (24) έχουν λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία, τα δε στοιχεία του συνόλου των νοσηλευόμενων – νοσηλευθέντων ανέρχονται σε τριάντα δύο (32). Τα υπόλοιπα κρούσματα είναι προς το παρόν υπό παρακολούθηση (ανάλογα με την ημερομηνία έκθεσης) λαμβάνοντας συγκεκριμένες οδηγίες. Δύο συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους.

259 νέα κρούσματα και 6 θάνατοι σε ένα 24ωρο – 1 κρούσμα στην Κορινθία

Previous article

200.000 το χρόνο δίνει το Casino στον δήμο Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.