ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στο δημοτικό συμβούλιο Καρασάββας και Πνευματικός

0

Για το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου στην Κόρινθο έχουμε γράψει αρκετές φορές. Η ένταση είναι μεγάλη σε κάθε συνεδρίαση, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που οι διάλογοι ξεπερνούν τα όρια της σκληρής αντιπαράθεσης και γίνονται χυδαίοι. Και πολύ φοβόμαστε ότι δεν είναι μακρια η ώρα που οι αντιπαραθέσεις θα φτάσουν ακόμα και σε χειροδικία.

Μια τέτοια κατάσταση έζησαν όσοι παρακολούθησαν την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Γιάννη Καρασάββα και τον πρώην δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό.

Αφορμή στάθηκε η ατάκα του πρώην δημάρχου στον αντιδήμαρχο για το “μεροκάματο” που βγάζει και με σαφή υπαινιγμό στην έμμισθη θέση του αντιδημάρχου που κατέχει. Ο Γιάννης Καρασάββας απάντησε σε ανάλογο ύφος (“εσύ έχεις βγάλει εκατομμύρια, όχι απλό μεροκάματο”) και η συνέχεια ήταν πραγματικά για θλίψη. Ατάκες του στυλ “έλα ρε κάτσε κάτω, σε μένα δεν σε παίρνει” ή “αυτός ο βλάκας, που σε έκανε αντιδήμαρχο”, απειλές και πολλά άλλα…Θετικό κρούσμα στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου

Previous article

Εκδήλωση για την αναβάθμιση του τουριστικού περίπτερου στον Ισθμό Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.