ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Διαστημικά κράνη που σε προστατεύουν από τον κοροναϊό έχουν γίνει ανάρπαστα

0

Μπορεί πολλοί να νομίζουν πως αυτές οι μάσκες έχουν σχεδιαστεί για όσους πάνε ή απλώς αγαπούν το διάστημα, ωστόσο απ΄ότι φαίνεται αποτελούν μία εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν να προετοιμαστούν από τον κοροναϊό.

«Πριν από έναν χρόνο θα σας έλεγαν τρελούς. Σήμερα, αν φοράτε ένα τροποποιημένο διαστημικό κράνος σε ένα αεροπλάνο ή στο μετρό, γίνεστε αξιοζήλευτος», σχολιάζει το Forbes αναφέροντας ότι οι μάσκες είναι παντού αλλά η διαστημικού επιπέδου προστασία από την πανδημία προσθέτει αίγλη και μία δόση από επιστημονική φαντασία στις κοινωνικές αποστάσεις.

Η VYZR Technologies, με έδρα το Τορόντο, παρουσίασε το BioVYZR τον περασμένο Απρίλιο, που πωλείται για 250 δολάρια, μετά τη συγκέντρωση περίπου 800.000 δολαρίων μέσω του Indiegogo.

Το κράνος έχει σύστημα κατά των υδρατμών, έναν μικρού όγκου ανεμιστήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία, και καθαριστές αέρα νοσοκομειακής ποιότητας.

Μαζί με το BioVYZR οι αγοραστές παίρνουν δώρο ειδικά γάντια με τα οποία μπορούν να αγγίζουν το πρόσωπό τους.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το BioVYZR είναι ιδανικό για «τους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, τις σχολικές και τις πανεπιστημιακές αίθουσες, τη δουλειά, τα meetings και το γραφείο».

Τα κράνη είναι υπό εξάντληση και νέες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου

8eCUgvCwsa

Ντοκουμέντο από την σοβιετική βόμβα υδρογόνου δημοσιοποίησε η Μόσχα (βίντεο)

Previous article

Οι “περιφερόμενοι μάγοι”- Νίκος Λόης για την συνάντηση Comer Group & τους Αρχηγούς των συνδυασμών της Αντιπολιτεύσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.