ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μύκονος: Προσωρινό «λουκέτο» στα πιο διάσημα beach bar του νησιού – Θετικοί τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι

0

Τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι θετικοί – Αγώνας δρόμου για την ιχνηλάτηση

Την αναστολή λειτουργίας δύο γνωστών beach bar της Μυκόνου, του «Nammos» στην παραλία Ψαρρού και του «Scorpioς» στην περιοχή Παράγκα, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, μετά τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων κοροναϊού στο προσωπικό των καταστημάτων.

Τα κρούσματα διαπιστώθηκαν μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που έκανε κλιμάκιο της ΓΓΠΠ, με επικεφαλής τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα, που κατέβηκε γι’ αυτό το σκοπό στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 10 θετικά τεστ στον κοροναϊό, γι’ αυτό με απόφαση του κ. Παπαγεωργίου που εκδόθηκε άμεσα και ήδη δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, τα καταστήματα έκλεισαν από τις 22.00 το βράδυ μέχρι και τις 07.00 το πρωί της Παρασκευής, 4-9-2020, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και να διαπιστωθεί η έκταση της διάδοσης του ιού , οπότε θα αποφασιστεί τι θα γίνει στην συνέχεια.

Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έκαναν τεστ στο προσωπικό των δύο beach bar, και τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν το βράδυ της Τρίτης, στις 21.00.

Σημειώνεται πως όλοι οι εργαζόμενοι των beach bar, ακόμη και όσοι ήταν αρνητικοί στο τεστ, βρίσκονται σε απομόνωση για προληπτικούς λόγους.

8eCUgvCwsa

Ο Μπας Ούιτερβαικ και η τεχνητή νοημοσύνη παράγουν εικόνες ιστορικών προσώπων που κόβουν την ανάσα

Previous article

Τοπικό Ημερολόγιο 2ας Σεπτεμβρίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.