ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Ο Δ. Παπαγεωργίου σχολίασε την αντιδημαρχία στον Κ. Σαρχάνη

0

Την τοποθέτηση του Κώστα Σαρχάνη ως νέου αντιδημάρχου Πολεοδομίας σχολίασε ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, μέσω των social media. Ο κ. Παπαγεωργίου έκανε λόγο για “τυχοδιωκτισμό ενός να βρίσκει πρόθυμους προς πολιτική του βοήθεια για να διασπά προεκλογικά δυνάμεις και να κερδίζει εκλογές πάρα το ανυπαρκτο έργο του” και πωςη συνεργασία αυτή ΔΕΝ εχει κανένα απολύτως προγραμματικό στοιχείο…”.

Ειδικότερα ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε:

Τώρα που πέρασαν κάποιες μέρες και γνωρίζει ο κόσμος την πλειοψηφία που προέκυψε στο Δήμο μας, έχω κατοχυρώσει από 2500 ψηφοφόρους μου το δικαίωμα και την υποχρέωση να τοποθετηθώ δημόσια για τις εξελίξεις.

1) Η συνεργασία αυτή εξελίχθηκε σταθερά για τους “συνεργάτες” (και τους λίγους γνώστες γύρω τους, όχι από τους ψηφοφόρους) από πριν τις εκλογές, κατά τη διάρκεια των εκλογών και 1 χρόνο εντός του δημοτικού συμβουλίου μετά τις εκλογές στις λίγες περιπτώσεις που η μειοψηφία δημιούργησε ζητήματα ΣΦΟΔΡΗΣ αντίδρασης (ανόητη απόφαση σε αντίθεση με το νόμο για τα πεζοδρόμια στη Φιλλύρα που δεν επεκτάθηκαν αλλα ταλαιπώρησαν την πόλη επί 6 μήνες, απολογισμός δημοτικής αρχης για το ετος 2018 με ανείσπρακτα περίπου 2 εκατομμύρια, συζήτηση για ΔΕΥΑΣ με ανεισπρακτα 3 εκατομμύρια κτλ) . Άρα τουλάχιστον εμένα δεν με εκπλήσσει, με επιβεβαιώνει.

2) Η συνεργασία αυτή ΔΕΝ εχει κανένα απολύτως προγραμματικό στοιχείο. Γι αυτό δεν έχει δημοσιευτεί και κάποιο συγκεκριμένο κείμενο αυτής, πέραν μιας αναφορας για πολεοδομία, που κρύβει και μελλοντικές μεταγραφές μέσω νέων θέσεων.

3) Το μόνο που κάνει αυτή η συνεργασία είναι να αποδείξει απλά τον τυχοδιωκτισμό ενός να βρίσκει πρόθυμους προς πολιτική του βοήθεια για να διασπά προεκλογικά δυνάμεις και να κερδίζει εκλογές πάρα το ανυπαρκτο έργο του. Αυτο το ανύπαρκτο εργο κατήγγειλε εξαλλου φωναχτά και άγρια ο “συνεργάτης” επί όλη την προεκλογική περίοδο. Τώρα αν αυτές οι μέθοδοι σας βρίσκουν σύμφωνους ως πολίτες πάρα την κατάσταση και την εικόνα του Δήμου μας, για μένα πάντα οι πολίτες είχαν και έχουν τον τελευταίο και αποφασιστικό λόγο!!!! Και είναι σεβαστός.

4) Έχει αρχίσει να φαίνεται το αδιέξοδο στα σκουπίδια, η κοροϊδία του νερού (αυτο και αν έλεγε φωναχτά και άγρια ο “συνεργάτης “), η ερήμωση των χωριών, η εγκατάλειψη της Λιμνης Στυμφαλίας, η διάλυση του οδικού δικτύου στο Κιάτο, η εγκατάσταση μαζικά ομάδων σε δημοτικούς χώρους χωρίς νόμους, κανόνες αλλά με ψήφο (πχ προχτες φωτιά στην Τραγάνα απο καταπατητές δημοτικής περιουσίας για πολλοστή φορά). Άρα ΤΩΡΑ χρειάζονταν προσθήκες και οχι αργότερα. Ίσως και κάλυψη εσωτερικών προστριβών. Αυτό και έγινε.

5) Αντίπαλοι ημών (αλλα και άλλων συνδυασμών της μειοψηφίας) είναι ΜΟΝΟ τα προβλήματα. Εύχομαι, οπως ευχήθηκα εξαρχής στην δημοτική αρχή, ετσι και στο νέο σχήμα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Εμείς θα κάνουμε συντεταγμένα το καθήκον μας, ως μας ψηφίσατε, διαφωνώντας σε οτι κρίνουμε λάθος και συμφωνώντας σε οτι κρίνουμε σωστό, διαφημίζοντας τις ομορφιές του τόπου μας, και προτείνοντας έργα και πράξεις για τη βελτίωση σε ολη την έκταση του Δήμου μας. Τοποθετήθηκα σήμερα δημόσια και από τώρα -τουλάχιστον για μένα- η συζήτηση αυτή λήγει. Έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

Ο καιρός τρελάθηκε (;) Από τους 36 βαθμούς, στους -2 και απο τον καύσωνα στο χιόνι, σε 24 ώρες

Previous article

Φωτογραφία του φεγγαριού δείχνε με λεπτομέρεια τους κρατήρες του

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.