ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Παπαγεωργίου: “Δήμαρχε ψεύδεσαι απαράδεκτα”

0

Με μία ιδιαίτερα σκληρή, όσο και αποκαλυπτική, ανάρτηση στα social media, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου απαντά στον Σπύρο Σταματόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν πριν απο μερικές ημέρες, όταν ο δήμαρχος Σικυωνίων έκανε μία ανάρτηση με μια φωτογραφία από το αντλιοστάσιο της Λαύκας, για το οποίο, ο δήμαρχος σημείωνε ότι “ολοκληρώνεται”.

Το γεγονός προκάλεσε την απάντηση του κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος αναφέρει πως αντλιοστάσιο υπάρχει εδώ και δεκαετίες και πως αυτό που “ολοκληρώνεται” είναι απλώς ένα συμπληρωματικό τμήμα. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχουν οι φωτογραφίες από το πραγματικό αντλιοστάσιο, όπου οι φθορές στις συνδέσεις έχουν καλυφθεί με πανιά και σακούλες!

Ειδικότερα ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρει στην ανάρτησή του:

Την 1η Σεπτεμβρίου κ.Δήμαρχε ανεβάσατε την πρώτη φωτογραφία από “το αντλιοστάσιο Λαύκας-Καστανιάς-Δροσοπηγής που ολοκληρώνεται”, ως εσείς γράψατε, με κοινοποίηση των ονομάτων των Προέδρων Καστανιάς και Δροσοπηγής.

Αποκρύπτεις την αλήθεια και ψεύδεσαι απαράδεκτα! Και εξηγούμαι:

1) Ο συγκεκριμένος κάμπος έχει αντλιοστάσιο, δεν ποτίζει ο κόσμος με παγούρια ή κουβάδες τόσες δεκαετίες. Αυτό που κατασκευάζεις θα είναι συμπληρωματικό για το λεγόμενο τμήμα του “Σουρίου”. Όταν ΘΑ συνδεθεί, όταν ΘΑ ολοκληρωθεί.

2) Ο κάμπος αυτός έχει αντλιοστάσιο, έργο του μακαρίτη υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Ποττάκη, το οποίο συντήρησαν επί δεκαετίες με ανταποδοτικά τέλη οι αγρότες μας και οι δημοτικές αρχές Στυμφαλίας.

3) Οι φωτογραφίες δίπλα είναι, λοιπόν, αυτές του ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ που διαχειρίζεσαι επί 10 χρόνια ως Δήμαρχος και της Στυμφαλίας με τους Αντιδημάρχους σου Στυμφαλίας. ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ στις συνδέσεις και ΠΑΝΙΑ!!!!

Αυτός είναι ο δυνατός Δήμος. Αυτές είναι οι χρηματοδοτήσεις. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για όσους εισέρχονται, κατάρρευση της λειτουργίας του με καθημερινό πρόβλημα στην άρδευση των κτημάτων, απουσία οποιασδήποτε συντήρησης εδώ και χρόνια, ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ και ΠΛΗΡΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΑ αρδευτικά τέλη προς εκτεταμένη ψηφοθηρία επί 3 χρόνια συνεχώς πριν τις εκλογές και φέτος.

Κρίμα σε όσους επιλέγουν ακόμα να παραμένουν ανενημέρωτοι και να τρώνε κάθε παραπληροφόρηση!!!!!

Ηλεκτρονικό ωράριο για τους εργαζόμενους και ρεπό αντί για λεφτά στις υπερωρίες

Previous article

Με Προεδρικό Διάταγμα επιτρέπονται κάμερες με μικρόφωνα σε δημόσιους χώρους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.