ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Υπομονή συστήνει ο Νανόπουλος στον Σταυρέλη για τα αποθεματικά

0

Στον επικεφαλής της παράταξης “Πνοή Δημιουργίας” Νίκο Σταυρέλη, για το ζήτημα των αποθεματικών, απάντησε ο δήμαρχος Κορινθίων, συστήνοντάς του να κάνει υπομονή.

Ο κ. Νανόπουλος παραδέχεται πως υπάρχει διαφορά απόψεων με την προηγούμενη διοίκηση του δήμου, που συσσώρευε εκατομμύρια αντί να κάνει έργα και φαίνεται έτοιμος να ξεδιπλώσει τον σχεδιασμό του. “Τα χρήματα συσσωρεύτηκαν γιατί η προηγούμενη δημοτική αρχή -της οποίας ο κ. Σταυρέλης, για πάρα πολλά χρόνια, ήταν μέλος της- είχε μια συγκεκριμένη τακτική. Εμείς είμαστε μόλις στον πρώτο χρόνο της θητείας μας και είναι νωρίς να βγάλει κανείς συμπεράσματα για τις προθέσεις μας. Γιατί και έργα θα κάνουμε και το αποθεματικό του δήμου θα περιορίσουμε και τα δημοτικά τέλη θα μειώσουμε…“.

Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Νανόπουλος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε σχέση με τις προθέσεις του δήμου για το διοικητήριο και εν όψει της συζήτησης που θα γίνει την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Από τα …συμφραζόμενα, πάντως, φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολη η συνεννόηση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Πολλώ δεν μάλλον που η Περιφέρεια μέχρι σήμερα δεν έχει έλθει σε επαφή με τον δήμο για να συζητήσει το θέμα και δείχνει να κινείται εντελώς αυτόνομα.

Για τα όργανα γυμναστικής που είχαν τοποθετηθεί πριν απο μερικά χρόνια στα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου και ξηλώθηκαν πριν απο μερικές ημέρες, μίλησε ο Βασίλης Νανόπουλος. Ο δήμαρχος Κορινθίων τόνισε πως πράγματι αυτά τα όργανα πρόσφεραν υπηρεσίες στους δημότες, ωστόσο είχαν φθαρεί με την πάροδο του χρόνου, ενώ άλλα ήσαν και επικίνδυνα. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να “ξηλωθούν” για να αντικατασταθούν από νέα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ καρέ την ληστεία (βίντεο)

Previous article

Αρνητικά τα επαναληπτικά τεστ στα 12 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.