ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλλική εταιρεία που φτιάχνει τους κινητήρες των Rafale αναζητά χώρο για να στήσει νέα μονάδα στην Ελλάδα

0

Πληροφορίες του newsbeast.gr αναφέρουν ότι η πολυεθνική Safran SA έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνα

Μπορεί να μην έχουν αφιχθεί ακόμη τα πρώτα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale που θα προμηθευτεί η Πολεμική Αεροπορία της χώρας μας όπως εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προ ημερών στη συμπρωτεύουσα, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, ετοιμάζονται παράπλευρες επενδύσεις.

Ειδικότερα, η γαλλική πολυεθνική εταιρεία κατασκευής μηχανών αεροσκαφών, πυραυλοκινητήρων και αεροδιαστημικής Safran Group αναζητά αυτές τις ημέρες πιθανούς χώρους στην Ελλάδα προκειμένου να δημιουργήσει νέες εγκαταστάσεις.

Η Safran SA εκτός από κινητήρες για αεροπλάνα Airbus φτιάχνει και τους κινητήρες των γαλλικών μαχητικών Rafale, μια μοίρα εκ των οποίων θα αγοράσει η χώρα μας (για την ακρίβεια 18 μαχητικά εκ των οποίων κάποια θα είναι καινούργια και κάποια μεταχειρισμένα που θα έρθουν και συντομότερα). Άνθρωποι της Safran από το Παρίσι έχουν έρθει σε επικοινωνία στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου να τους υποδείξουν τοποθεσίες που θα μπορούσαν να στήσουν τη μονάδα τους ενώ και οι ίδιοι συνεχίζουν το ψάξιμο.

Πηγή: newsbeast.gr

8eCUgvCwsa

Επίσκεψη Χρίστου Δήμα στην Κορινθία και συζήτηση με τους παραγωγούς, οινοποιούς και εμπόρους που χτυπήθηκαν από τον Ιανό

Previous article

Χρηματοδότηση από το ” ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ” για πυροπροστασία στις σχολικές μονάδες του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.