ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΣΒΑΚ: Ο λόγος στους μαθητές από το Δήμο Κορινθίων!

0

Συνεχίζεται η διαβούλευση για την κατάρτιση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του δήμου Κορινθίων με ταχείς ρυθμούς. Συμμέτοχοι γίνονται σήμερα οι μαθητές του δήμου με την συμπλήρωση ερωτηματολογίων και την κατάθεση προτάσεων – ιδεών. Τα ερωτηματολόγια παρουσιάζονται αυτήν την ώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από εκπροσώπους της εταιρίας «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ» στους Διευθυντών των σχολικών μονάδων οι οποίοι θα τα παραλάβουν στην συνέχεια και θα τα παραδώσουν στους μαθητές τους για την συμπλήρωσή τους.

➡️Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος έδωσε το παρών στην παρουσίαση σημειώνοντας πως ο δήμος σχεδιάζει με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιδιά!

➡️Ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Σπηλιόπουλος από την πλευρά του ζήτησε από τους Διευθυντές την ταχύτητα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας δεδομένου ότι ήδη το σχέδιο βρίσκεται σε στάδιο εκπόνησης.

Παρόντες στην παρουσίαση επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού Ευάγγελος Παπαϊωάννου, Ανάπτυξης και Μελετών Γιάννης Γκεζερλής.

Στην σύναψη της προγραμματικής σύμβασης για το αστεροσκοπείο Κρυονερίου προχωρά η Περιφέρεια

Previous article

Πούρος: «Το υπεργολαβικό συμφωνητικό της πλατείας υπεγράφη επί θητείας Πνευματικού»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.