ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ο καθηγητής Αριστείδης Δουλαβέρας επικεφαλής της επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων στον δήμο Βέλου Βόχας

0

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας, μετά από πρόταση του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου, με την απόφαση 85/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλοντας να τιμήσει, όπως της πρέπει, τη μεγάλη Επέτειο των 200 χρόνων από την ηρωική Επανάσταση του 1821, συνέστησε Γνωμοδοτική Επιτροπή για τον Εορτασμό της.
Στην Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, επικεφαλής έχει τεθεί ο, εγνωσμένου επιστημονικού κύρους, αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αριστείδης Ν. Δουλαβέρας.
Το έργο της Γνωμοδοτικής Επιτροπής έγκειται στη συλλογή, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων, που θα αφορούν σε εκδηλώσεις που πρέπει να γίνουν και δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου.
Βασικό ρόλο καλούνται να παίξουν και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι Πολιτιστικοί Φορείς του δήμου Βέλου-Βόχας, με τους οποίους η Επιτροπή ήδη συνεργάζεται στενά.
Ευπρόσδεκτες, βέβαια, είναι και προτάσεις άλλων φορέων ή μεμονωμένων δημοτών.
Ως εκ τούτου, όποιος επιθυμεί να καταθέσει τις ιδέες ή τις προτάσεις του στην Επιτροπή παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη γραμματέα της Επιτροπής κ. Αθανασούλη Γιώτα, τηλ. 6974 583 005, ή να αποστείλει μέσω email την πρότασή του στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
masouri@vochas.gov.gr
giotaathanasouli@yahoo.com
Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν έως το τέλος Οκτωβρίου στην Επιτροπή, ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος να αξιολογηθούν από αυτήν και να ενταχθούν στους προϋπολογισμούς 2021, τόσο του δήμου Βέλου-Βόχας όσο και του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη».

Ο ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΟΤΣΩΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.

Previous article

Στο «κυνήγι» των παραβατών η ΕΛΑΣ με την BMW 535 των 268 ίππων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.