ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

1.690 νέα κρούσματα κορωνοϊού – 128 διασωληνωμένοι, 5 νεκροί

0

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται ακόμα υπό το σοκ του μεγάλου σεισμού στην Σάμο, που προκάλεσε τον θάνατο δύο παιδιών και μεγάλες υλικές ζημιές, ωστόσο εξ ίσου δραματικά εξακολουθούν να είναι τα πράγματα στο μέτωπο της πανδημίας.

Σήμερα ανακοινώθηκαν 1690 νέες επιμολύνσεις, ενώ 5 άνθρωποι έχασαν την μάχη με την πανδημία. Το χειρότερο, ωστόσο, είναι πως ο αριθμός των διασωληνομένων εξακολουθεί να ανεβαίνει δοκιμάζοντας για τα καλά τις αντοχές του εθνικού συστήματος υγείας. 128 άνθρωποι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, ενώ για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα οι διασωληνομένοι είναι πάνω από 100.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 37.196, εκ των οποίων τα 18.749, δηλαδή πάνω από τα μισά έχουν καταγραφεί τον Οκτώβριο. Οι νεκροί έφτασαν τους 620.

Η τραγωδία στην Σάμο μετέφερε και τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα, οι οποίες μεταφέρθηκαν για αύριο (Σάββατο) στις 10:00 το πρωί, πιθανότατα, οπότε και θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα ο πρωθυπουργός στους πολίτες για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Νεκρά δύο παιδιά στη Σάμο -Τοίχος τα καταπλάκωσε μετά τον σεισμό

Previous article

Κοινή ανακοίνωση Κύψελου και ΠΑΣ Κόρινθος: “Φίλαθλοι, μην έρθετε στο γήπεδο”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.