ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Δύο βρέφη, 3 και 6 μηνών, θετικά στον κορονοϊό στη Λαμία

0

Οι γονείς τους έχουν ήδη νοσήσει από τον ιό και βρίσκονται σε καραντίνα

Μετά από τα 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα που έδωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης (12/11) άλλα οκτώ νέα περιστατικά covid-19, αποκαλύφθηκαν από τις ιχνηλάτησεις ή από αυτόβουλη προσέλευσή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareporrt.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ανάμεσα στα νέα περιστατικά και δύο μωρά 3 και 6 μηνών, με τους γονείς τους να έχουν ήδη νοσήσει από κορονοϊό και να βρίσκονται σε καραντίνα.

Επιπλέον τέσσερα νέα περιστατικά, εισήχθησαν στην κλινική του Πέτρινού κτιρίου. Πρόκειται για έναν 70χρονο από τη Λαμία, έναν 72χρονο από τα Καμένα Βούρλα και ένα ακόμη ζευγάρι από τη Λαμία.

Την οκτάδα κλείνουν δύο ακόμη περιπτώσεις γυναικών από τη Λαμία ηλικίας 27 και 52 ετών που εκδήλωσαν ύποπτα συμπτώματα και επιβεβαιώθηκε ότι νοσούν, χωρίς να χρειάζεται νοσηλεία τους.

Γεγονός είναι ότι με τα παραπάνω περιστατικά το πέτρινο κτίριο έφτασε και πάλι στους 11 ασθενείς, όταν η χωρητικότητά του έχει διαμορφωθεί στις 24 κλίνες.

Για την υποστήριξη των σοβαρών περιστατικών, με ενέργειες της διοίκησης και σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά 5 ακόμη κλίνες. Οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί με το πέρας της ερχόμενης εβδομάδας. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η εγκατάσταση και των 7 κλινών ΜΕΘ Κορωνοϊού από το Ίδρυμα Νιάρχος.

8eCUgvCwsa

Πρώτη βρετανίδα αστροναύτης : «Οι εξωγήινοι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας»

Previous article

«Κλείδωσε» η απόφαση για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων σε όλη την Ελλάδα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.