ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου από τη ΜΕΘ -«Να προσέχετε! Δεν ξέρουμε πώς κινείται αυτός ο ιός»

0

Η πρέσβειρα της Αλβανίας στην Αθήνα επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όπως φαίνεται από εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα αλβανικά ΜΜΕ, ο Αρχιεπίσκοπος ήταν καλά στην υγεία του και θέλησε να μάθει περισσότερα για τν διπλωμάτη της γειτονικής χώρας, που βρίσκεται λίγο διάστημα στο πόστο αυτό στη χώρα μας.

Θυμίζουμε πως ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και διακομίστηκε με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελλάδα προκειμένου να νοσηλευτεί. Την Πέμπτη έγινε γνωστό πως ο ιερέας εισήχθη σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Βίντεο: «Δεν ξέρουμε πώς κινείται αυτός ο ιός»
Στο απόσπασμα από το βίντεο αλβανικού μέσου που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας ακούγεται να λέει: «Κι εσείς να προσέχετε. Δεν ξέρουμε πώς κινείται αυτός ο ιός».

«Μη φοβού, μόνον πίστευε»
«Μη φοβού, μόνον πίστευε» ήταν το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου νωρίτερα από την εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται.

Επιπρόσθετα, σε γραπτό μήνυμα εξέφραζε ολόψυχες ευχαριστίες προς τους γιατρούς του «Ευαγγελισμού», τους νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον «Ευαγγελισμό» και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση «ο Θεός είναι μαζί μας» και την εν χορώ απάντηση «και εμείς μαζί του», που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι «δεν θα μας αφήσει ο Θεός».

Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή. Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «Μη φοβού, μόνον πίστευε».


Λέχαιο παραλία

Previous article

Πολυτεχνείο: Ο Χρυσοχοΐδης τηλεφώνησε στους πολιτικούς αρχηγούς -«Δεν θα γίνει πορεία»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.