ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορονοϊός: 499 διασωληνωμένοι – 3.227 κρούσματα και 59 νεκροί

0

Για 24η στην σειρά ημέρα ο αριθμός των διασωληνομένων παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν 499 άνθρωποι (από 480 χτες) που βρίσκονται σε ΜΕΘ. Παράλληλα είχαμε 3.227 κρούσματα και 85.261 στο σύνολο. Με αυτούς τους ρυθμούς, την επόμενη εβδομάδα η Ελλάδα θα ξεπεράσει τις 100.000 μολύνσεις. Οι νεκροί σήμερα έφτασαν τους 59, ενώ συνολικά 1.347 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την πανδημία.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν διασωληνωθεί είναι και δύο νέοι άνθρωποι. Ένας 27χρονος που προσεβλήθη από κορωνοϊό νοσηλεύεται στην εντατική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Ο νεαρός άνδρας διασωληνώθηκε στο Ιπποκράτειο και από εκεί μεταφέρθηκε στο 251, όπου υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στην εντατική. Το σοκαριστικό είναι ότι ο 27χρονος δεν έχει υποκείμενα νοσήματα και δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα με την υγεία του.

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη 27χρονος, αλλοδαπός, που ζει στη Μανωλάδα Ηλείας, διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε υποκείμενα νοσήματα. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΥΨΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Previous article

Ασφαλιστικό : Κερδίζουν έως 7 έτη και βγαίνουν πριν από τα 62

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.