ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κοροναϊός : Γιατί αρνήθηκαν οι κλινικάρχες να δώσουν 200 κλίνες για ασθενείς

0

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την επίταξη των κλινών, υποστήριξε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία από την πλευρά των κλινικών

Το σκεπτικό βάσει του οποίου οι ιδιωτικές κλινικές αρνήθηκαν να διαθέσουν 200 κλίνες για τη νοσηλεία ασθενών με κορvνοϊό εξήγησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, Γρηγόρης Σαραφιανός.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την επίταξη των κλινών, υποστήριξε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία από την πλευρά των κλινικών.

«Δεν είναι μια απλή νοσηλεία οποιουδήποτε περιστατικού στο οποίο έχουμε μάθει τόσες δεκαετίες. Είναι μια ασθένεια που μεταδίδεται με ύπουλο τρόπο. Άρα θα πρέπει να υπάρχει εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η οποία στα κρατικά νοσοκομεία υπήρχε».

Ο ίδιος έκανε λόγο για πρωτόγνωρη διαδικασία και επιβεβαίωσε πως έχει γίνει ήδη η επίταξη των 200 κλινών.

Παράλληλα, απέφυγε να τοποθετηθεί για την άρνηση των κλινικαρχών να παραδώσουν τις κλίνες, δηλώνοντας πως «δεν το περίμενε κανείς. Είχαμε εφησυχάσει όλοι μας και δεν υπήρχε σχεδιασμός», ενώ υποστήριξε πως η απόφασή τους δεν οφείλεται σε οικονομικά ζητήματα.

8eCUgvCwsa

Έλεγχοι πόρτα πόρτα στην Βόρειο Ελλάδα, όπου μεταφέρονται αστυνομικές δυνάμεις!

Previous article

Καθηγητής Βατόπουλος: “Lockdown τύπου Κίνας – Να κλείσουν όλα για 15 μέρες”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.