ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρανία και πίνακες ύστερα από 30 χρόνια ξαναπήρε το 4ο Γυμνάσιο!

0

Σχολικό εξοπλισμό (που αποτελείται από θρανία και πίνακες) παρέλαβε την Τετάρτη ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Κορίνθου κ. Μάριος Γεωργιάδης. Ο ίδιος είχε θέσει σχετικό αίτημα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κορινθίων Βαγγέλη Παπαϊωάννου το οποίο και βρήκε άμεση ανταπόκριση. Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης εδώ και 30 χρόνια δεν είχε ανανεωθεί ο εξοπλισμός του σχολείου.

Από τη μεριά του ο αντιδήμαρχος Κορινθίων αναφέρθηκε στην συμβολή του υφυπουργού Προστασίας Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά που ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα του για παροχή σχολικού εξοπλισμού όχι μόνο για το 4ο Γυμνάσιο Κορίνθου, αλλά πριν λίγες ημέρες, και για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό του Άσσου.

«Δισεκατομμύρια πτηνά» σώζονται χάρη στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Previous article

Μιχάλης Σολομωνίδης: Πέθανε από κορονοϊό, λίγες μέρες μετά τον γάμο του, ο πρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου Αλεξανδρείας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.