ΜΟΥΣΙΚΗ

FINAL ACT: βγήκαν από την καραντίνα με έναν καινούργιο δίσκο

0

Οι FINAL ACT ήταν μια παρέα παιδιών που ξεκίνησαν να παίζουν για το κέφι τους, αλλά σύντομα εξελίχτηκαν σε ένα από τα πιο ζωντανά μουσικά κύτταρα όχι μόνο στην Κορινθία, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, στην αρχή διεκδίκησαν και τελικά κέρδισαν το δικαίωμα στο όνειρο. Κέρδισαν την εμπιστοσύνη σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Magic de Spell κ.ά. με τους οποίους κατά καιρούς συνεργάστηκαν.

Τον τελευταίο χρόνο οι FINAL ACT είναι σε έναν οργασμό καλλιτεχνικής δημιουργίας. Η αρχή έγινε με το τραγούδι τους «Κάλυμνος» παρέα με τον Θοδωρή Κοτονιά, σε στίχους του Χρήστου Πιτσίκου. Ακολούθησε η διασκευή της «Φάτα Μοργκάνα», με τον σπουδαίο Κώστα Θωμαΐδη (ποίηση Ν. Καββαδίας / μουσική Μ. Κωχ).
Πριν από λίγες ημέρες, όμως, το συγκρότημα “έσπασε” την καραντίνα και κυκλοφόρησε έναν νέο δίσκο, ένα digital EP που περιέχει πέντε νέα τραγούδια.

Εδώ συναντούν με τη σειρά που ηχογραφήθηκαν τους: Μικαέλα Δαρμάνη, Κώστα Παρίσση, MCD (Δημήτρη Κρητικό) και Χρήστο Νινιό. Το digital ep με τίτλο «The Final Act» υπογράφουν στιχουργικά οι: Θάλεια Αντουλινάκη, Πάνος Περιβολάρης και Βασίλης Μπαλάφας.

Tα τραγούδια του EP και οι συντελεστές τους αναλυτικά είναι:

1. Ελπίζω / Final Act ft Μικαέλα Δαρμάνη
στίχοι: Θάλεια Αντουλινάκη, μουσική: Γιώργος Παππάς

2. Ποιος έχει σειρά / Final Act ft Κώστας Παρίσσης
στίχοι / μουσική: Πάνος Περιβολάρης

3. Floreta / Final Act ft MCD
στίχοι: Θάλεια Αντουλινάκη, μουσική: Πάνος Περιβολάρης

4. Είδα μια πόλη / Final Act ft Χρήστος Νινιός
στίχοι: Θάλεια Αντουλινάκη, μουσική: Γιώργος Παππάς

5. Η Καρέκλα
στίχοι: Βασίλης Μπαλάφας, μουσική: Γιώργος Παππάς

Sex party στις Βρυξέλλες: Αυτό είναι το δωμάτιο των οργίων – Ο ευρωβουλευτής Jozsef Szajer προσπάθησε να φύγει πηδώντας από παράθυρο

Previous article

Εγκαινιάστηκε ο ανελκυστήρας για ΑμεΑ στην Ακρόπολη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.