ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Φωτογραφίες- Βίντεο Θεσσαλονίκη: Φτιάχνουν ειδικούς χώρους ταφής εν μέσω πανδημίας

0

Η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του δεύτερου κύματος της πανδημίας, με τον ΕΟΔΥ να καταγράφει χθες 453 κρούσματα σε σύνολο 2.186.  

Πρόσφατα ο Γιώργος Αβαρλής, αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε στην εντολή που έδωσε από τον Μάρτιο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας ώστε να γίνει ειδικός χώρος στα κοιμητήρια για τα θύματα του κορωνοϊού.  

«Χάρη σε αυτό δεν ζούμε σκηνές από την κόλαση του Δάντη», τόνισε και συμπλήρωσε πως «μέσα σε δυο ημέρες, είχαμε 18 νεκρούς από κορωνοϊό». «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς γίνονται αυτές οι τελετές. Η παγωμάρα, η ψύχρα στην ψυχή…», σημείωσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από τον Απρίλιο έως τώρα έχουν γίνει 160 ταφές, οι περισσότερες εκ των οποίων το τελευταίο τρίμηνο.  Στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην περιοχή της Θέρμης γίνονται καθημερινά εργασίες ανοίγματος νέων τάφων από συνεργεία του δήμου, ενώ τουλάχιστον 70 ταφές έχουν γίνει μέχρι στιγμής στα κοιμητήρια του Ευόσμου τα οποία βρίσκονται στην άλλη πλευρά της πόλης όπου 130 επιπλέον τάφοι είναι διαθέσιμοι για τα θύματα του ιού.  

Δείτε τις φωτογραφίες από τους ειδικούς χώρους ταφής θυμάτων κορωνοϊού στα δημοτικά κοιμητήρια Ευόσμου:

Το χειρότερο βιομηχανικό δυστύχημα του κόσμου προκάλεσε 25.000 νεκρούς κι ακόμα σκοτώνει

Previous article

Πλοίο με 4.200 αυτοκίνητα γίνεται κομμάτια (+video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.