Περιφερεια

Τάσος Γκιολής: δεν αξίζει η εγατάλειψη σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα της χώρας μας.

0

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου Τάσος Γκιολής πραγματοποίησε αυτοψία με σκοπό την επιλογή σημείων καλλωπισμού, του περιβάλλοντος χώρου του INFO KIOSK στον Ισθμό.

Παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου κ. Σωτήρης Πέρρας, η Προϊσταμένη Τεχνικών υπηρεσιών ΠΕ Κορινθίας κα Μυρτώ Σμυρλόγλου ο εργολάβος έργου κ. Θανάσης Γκίκας.

Σε επικοινωνία που είχαμε ο Τάσος Γκιολής μας είπε:

Δεν αξίζει σε ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της χώρας μας (σε όλη της την ιστορία) να φαίνεται με τη πρώτη ματιά η εγκατάλειψη.

Σε ένα έργο μνημείο που υπάρχει και διαφημίζει τη χώρα μας εδώ και 120 χρόνια, που έχει μια πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα χωρίς καμία προωθητική ενέργεια, να μην κάνουμε κάτι να το ομορφύνουμε. Να το κάνουμε πιο ελκυστικό. Όπως έχω ξαναπεί προσπαθούμε τη δύσκολη συγκυρία να την κάνουμε ευκαιρία.

«Το έργο της δενδροφύτευσης στον Ισθμό και εν γένει της ευρύτερης περιοχής με δέντρα, ροδίτικους φίκους και φωτίνιες καθώς και οι συνεχείς παρεμβάσεις καθαριότητας, στα πλαίσια των προσπαθειών μας ο Ισθμός να ξαναγίνει πόλος έλξης για τους πολίτες του νομού μας αλλά και των τουριστικών εκδομέων είναι στις προτεραιότητές μας» . Τέλος επεσήμανε πως «Η δενδροφύτευση πέρα από τα στοιχεία καλλωπισμού είναι απαραίτητη σε σημεία, προκειμένου στην ασφαλή οδήγηση και στην προστασία από το φωτισμό των αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα».

8eCUgvCwsa

Έως εννέα μήνες η αναστολή καταβολής δόσεων δανείων

Previous article

“Πρασινίζει” η διώρυγα της Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.