ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ο δήμος Κορινθίων

0

Την πρόθεσή του να δώσει όσο περισσότερο φως μπορεί στην σκοτεινή και γκρίζα καθημερινότητα των Κορίνθιων σηματοδοτεί η απόπειρα του Βασίλη Νανόπουλου να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Περιβολάκια, παρά το γεγονός πως η πλατεία δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη. Αυτό είπε ο δήμαρχος Κορινθίων πριν από λίγη ώρα, στην διάρκεια της μικρής τελετής που έγινε στην παγωμένη πόλη. Και είναι αλήθεια ότι ακόμα και σε αυτή την παράξενη κατάσταση η πολύπαθη πλατεία έδειξε να αποκτά λίγη ζωή και λίγο γιορτινό χρώμα.

Την ίδια ώρα στους τοίχους του δημαρχείου προβάλλονταν χριστουγεννιάτικες εικόνες αλλά και οι ευχές του δημάρχου του δημοτικού συμβουλίου και των εργαζομένων του δήμου.

Ο δήμαρχος στο μήνυμά του ευχήθηκε ειρήνη αγάπη και αισιοδοξία. «Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου ολοκληρώνουμε τον στολισμό και δίνουμε ένα γιορταστικό κλίμα, γιατί χρειαζόμαστε όλοι μια καλύτερη διάθεση. Φέτος λόγω τα πανδημίας δεν έχουμε δυνατότητα να κάνουμε εκδηλώσεις, αλλά οφείλουμε να κρατήσουμε την ελπίδα ότι σύντομα τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα…», είπε ο Βασίλης Νανόπουλος.  

 

Click away: Τι είναι; Πως θα κάνουμε πλέον τα ψώνια μας;

Previous article

Ισραήλ: Ανοίγει για το κοινό το Παλάτι του Ηρώδη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.