ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Η Coca Cola βγάζει τα rapid test του covid 19 θετικά;

0

Ένα τραγελαφικό γεγονός συνέβη στο Αυστριακό κοινοβούλια ο αυστριακός βουλευτής Michael Schnedlitz την ώρα που κατήγγειλε την κυβέρνηση Κουντζ, για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε αγορές άχρηστων rapid test, αποδείκνυε ότι η Coca Cola me λεμόνι, βγάζει το τεστ θετικό

 Μοιάζει φαιδρό εμπρός στην σοβαρότητα της εποχής που διανύουμε και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όλα αύτα είναι μια φάρσα, αλλά το τελευταίο διάστημα άρθρα στους Guardian στην Μεγάλη Βρετανία και στην Ισραηλινή Haaretz, αναφέρουν ότι οι επιστήμονες και των δύο χωρών αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των τέστ αυτών και την αξιοπιστία τους. 

Η ίδια κατάσταση με αυτά τα τέστ είχε γίνει και πρίν 8 μήνες περίπου όταν ο πρόεδρος της Τανζανίας Μανγκουφούλι κατέθετε δημόσια στον λαό του ότι δείγματα από παπάγια ήταν θετικά στον covid 19 όπως αποφάνθηκε το Εθνικό Εργαστήριο της Τανζανίας και με τον Έλον Μασκ που έκανε συνολικά 4 τεστ όπου δύο ήταν θετικά και δύο αρνητικά.

Εκτός από την καταγγελία σχετικά με τις δοκιμές COVID-19, ο Μάικλ κατηγόρησε την τρέχουσα κυβέρνηση ότι περιορίζει την ελευθερία έκφρασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

“Οι Αυστριακοί έχουν στερηθεί τα βασικά τους δικαιώματα, όπως οι πολιτικές τους ελευθερίες και το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης”.

Επίσης καταδίκασε τους περιορισμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς έχουν οδηγήσει σε κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις και επέκρινε τα μέτρα υγείας, τα οποία «ληστεύουν» την εκπαίδευση των παιδιών.

Αν και οι ενέργειες του Schnedlitz αντιμετωπίστηκαν καλά στα κοινωνικά μέσα, υπήρχαν εκείνοι που διαφωνούσαν με τα επιχειρήματά του και τις πράξεις του. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, Die Welt, ο βουλευτής δεν έκανε το τεστ σωστά και έχασε ένα θεμελιώδες βήμα για την αποτελεσματικότητα του τεστ και δεν διακρίνεται καθαρά στο βίντεο (ούτε υπό άλλες οπτικές γωνίες), ούτε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ότι έχει πετύχει, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, θετικό αποτέλεσμα.

8eCUgvCwsa

Iνδία ”καλεί” Ελλάδα: ”Ήρθε η στιγμή να ενωθούμε στρατιωτικά & οικονομικά”

Previous article

Οι 10 καλύτερες κινηματογραφικές μεταφορές των βιβλίων του Τζον Λε Καρέ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.