ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Έφυγε από την ζωή ο Νώντας Φιλντίσης, ένας σπουδαίος δάσκαλος!

0

Ένας σπουδαίος δάσκαλος, ένας γλυκός άνθρωπος -πανάκριβος όπως πρόδιδε το όνομά του, ο φυσικός Νώντας Φιλντίσης έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ο Νώντας Φιλντίσης, με την παρουσία του, σημάδεψε για δεκαετίες την εκπαίδευση στην Κορινθία και μόρφωσε όχι μόνο με θεωρήματα κι ασκήσεις, αλλά με ήθος και αξίες εκατοντάδες παιδιά που πέρασαν από τα χέρια του.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλειά του στην οποία αναφέρει

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα (29/12) το θάνατο του συναδέλφου και ξεχωριστού δασκάλου,  του φυσικού Νώντα Φιλντίση. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας, του οποίου ο Νώντας ήταν ιδρυτικό μέλος, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ο Νώντας με την αδιάλειπτη για πάνω από 30 χρόνια παρουσία του στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης τίμησε όσο λίγοι το επάγγελμα/ λειτούργημα του εκπαιδευτικού –  φροντιστή  και συνέβαλλε με τη διδασκαλία και το ήθος του στην πρόοδο εκατοντάδων νέων της πόλης μας και του νομού μας. Ο Σύλλογος μας αντί στεφάνου θα προσφέρει στη μνήμη του χρηματικό ποσό στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου και στο Χαμόγελο του Παιδιού.  Καλό ταξίδι φίλε!

Υποστηρικτές της επίπεδης Γης επιχείρησαν να φτάσουν στην… άκρη κόσμου

Previous article

Σήμερα το πρωί τα δωρεάν τεστ σε Κιάτο και Δερβένι – Αρνητικά τα 190 rapid στο Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.