ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Σήμερα το πρωί τα δωρεάν τεστ σε Κιάτο και Δερβένι – Αρνητικά τα 190 rapid στο Λουτράκι

0

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού θα πραγματοποιηθούν από τον ΕΟΔΥ σήμερα το πρωί σε δύο δήμους της Δυτικής Κορινθίας, στον Δήμο Σικυωνίων και τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Για τον δήμο Σικυωνίων τα τεστ σε όποιον πολίτη επιθυμεί θα γίνουν στο κέντρο του Κιάτου (στην αρχή της οδού Κλεισθένους – πεζόδρομος), από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι ενώ για τον δήμο Ξυλοκάστρου θα γίνουν στην Κοινότητα Δερβενίου στο Τουριστικό Περίπτερο, από τις 11.00 μ.μ. μέχρι την 1.00 μ.μ.

Τα τεστ θα γίνονται δωρεάν, ενώ οι πολίτες που θα υποβληθούν σε αυτά για τη μετάβασή τους θα χρησιμοποιούν τον κωδικό 1 και θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα, το ΑΜΚΑ και το κινητό τους τηλέφωνο.

Εν τω μεταξύ, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και των 190 rapid tests που έγιναν χτες στον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Ο έλεγχος διενεργήθηκε από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο και ο Γιώργος Γκιώνης δήλωσε πως «τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού. Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία των πολιτών, να τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουμε πιστοί στις οδηγίες των ειδικών».

Έφυγε από την ζωή ο Νώντας Φιλντίσης, ένας σπουδαίος δάσκαλος!

Previous article

Τελικά γνωρίζουμε τι ανακυκλώνεται και τι όχι στους μπλε κάδους; -Τα αφανή οφέλη της ανακύκλωσης στην πόλη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.