ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Μητροπολίτης Κυθήρων: “τα εμβόλια, γίνονται από έμβρυα εκτρώσεων”!

0

Στην απόρριψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, εκπλήσσοντας μεταξύ άλλων δυσάρεστα με τα όσα είπε στο κήρυγμά του προέβη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ.

Την ίδια ώρα που ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος εμβολιαζόταν στον Ευαγγελισμό, ο ίδιος στον εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου έσπευσε να απορρίψει τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 5.45

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο» ανέφερε χαρακτηριστικά στο κήρυγμά του.

Έχασε την μάχη ο διαμεσολαβητής των Ρομά Ηλίας Φουντούνας

Previous article

Αυτή θα είναι η Πολιτεία Καινοτομίας στην Αττική

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.