ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Εισαγγελική παρέμβαση για τον Μητροπολίτη Κυθήρων και τις δηλώσεις περί εμβολίου

0

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ σε κήρυγμά του είπε ότι τον ενημέρωσαν από την Ιταλία πως τα νέα εμβόλια παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ πως «τα εμβόλια γίνονται με το προϊόν των εκτρώσεων», οι οποίες έχουν προκαλέσει σάλο. 

«Σε συνέχεια του από 30-12-2020 άρθρου σας, σχετικά με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων σας γνωρίζουμε ότι με εντολή της Διευθύνουσας την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά διενεργείται επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό», ανακοινώθηκε πριν από λίγο σύμφωνα με το newsit.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά τη διάρκεια του εσπερινού την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, όπου μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως «τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων». 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

8eCUgvCwsa

Αλλάζουν οι αγγελίες ακινήτων από 1/1/2021: Τι θα πρέπει να αναγράφουν πλέον ιδιοκτήτες και μεσίτες

Previous article

Αρκάς : Αποχαιρετά το «καταραμένο» 2020

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.