ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

0

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κορινθίας κ. Δημητρίου Ντρίμερη, της Διευθύντριας Δημοτικού κα Γιώτα Τσάκωνα και της Διευθύντριας Νηπιαγωγείου κα Ελίνα Κωστάκη.
Αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση του νομού καθώς και στην αμέριστη στήριξη της ΠΕ Κορινθίας σε θέματα και αιτήματα που αφορούν τα Ειδικά σχολεία της περιοχής.
Ο κ. Γκιολής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην εξαιρετική δουλειά που απολαμβάνουν τα παιδιά σε συνάρτηση με τα προγράμματα διατροφής και αγωγής που είναι σε εξέλιξη και όπως χαρακτηριστικά είπε «Μέσα στην παγκόσμια πανδημία που διανύουμε, οφείλουμε όλοι να προσέχουμε την υγεία όλων και ακόμα περισσότερο εκείνων που αγαπάμε όπως παιδιά, γονείς και παππούδες. Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας και ως πολιτισμένο κράτος, η χώρα μας εν έτη 2021, οφείλει να έχει την καλύτερη δυνατή δημόσια παιδεία».

Συνεχίζονται οι μετασεισμοί στην Ναύπακτο

Previous article

Κι όμως! Η ΣΔΙΤ των απορριμμάτων ξεκινάει εντός του Ιανουαρίου!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.