Περιφερεια

Ήξεις, αφήξεις από τον Παναγιώτη Νίκα για το διοικητήριο στην Ποσειδωνία

0

Δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για τα σχέδια της Περιφέρειας στο στρατόπεδο της Ποσειδωνίας, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας που επισκέφτηκε σήμερα την Κόρινθο.

Αν και χτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο διαφάνηκε η πρόθεση να αποσυρθεί το σχέδιο για την δημιουργία νέου διοικητηρίου στον χώρο, σήμερα ο κ. Νίκας δεν ήταν απολύτως ξεκάθαρος και φάνηκε να επικεντρώνεται περισσότερο στην ανάγκη να μην χαθεί το οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Από την εποχή της Νομαρχίας και του κ. Ταγαρά έχει παραχωρηθεί ένα πολύτιμο οικόπεδο στην Ποσειδωνία για διοικητήριο. Αυτό αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της Περιφέρειας και δεν μπορεί κανένα Περιφερειακό Συμβούλιο ή Περιφερειάρχης να το απεμπολήσει. Είναι βέβαιο ότι αν δεν κάνουμε εκεί διοικητήριο, ο χώρος θα επιστρέψει στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και οι Κορίνθιοι θα χάσουν έναν πολύτιμο χώρο πολλών εκατομμυρίων. Θα κάνω κάθε προσπάθεια συνεννόησης και με τον δήμο Κορινθίων και με τους άλλους δημάρχους της Κορινθίας, ώστε να μην χάσουμε αυτό το οικόπεδο, όπου μπορούμε αύριο να ξεκινήσουμε το διοικητήριο…”, κατέληξε ο Περιφερειάρχης.

Νωρίτερα ο κ. Νίκας σημείωσε πως η Κορινθία στερείται βαρέων μηχανημάτων για να εκτελούνται εργασίες με ίδιους πόρους αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο χώρος μπορεί να αξιοποιηθεί ως όρχος των μηχανημάτων αυτών.

«Εγώ τουφεκάω 10 σαν εσένα τη μέρα»: Η άγρια μέρα που Καραμανλής και Ωνάσης πιάστηκαν στα χέρια

Previous article

Εκπληκτικό πρότζεκτ: Πώς μπορεί να ήταν Μέγας Αλέξανδρος, Σωκράτης, Ομηρος και άλλες ιστορικές μορφές [εικόνες]

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.