ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Μαρίνος Κονδύλης: Απάντηση επί προσφοράς Δήμου

0

Κύριε Πρόεδρε,

Με προφανή έκπληξη έλαβα την 26/01/2021 μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) από την Γραμματεία Σας με το υπ. αριθμ. 2254/26-1-2021 αίτημα για προσφορά δικηγορικής αμοιβής προκειμένου να υποστηριχθεί ο Δήμος Κορινθίων σε δικαστική υπόθεση.
Παρόλο που με τιμά η επιλογή σας ως νομικό εκπρόσωπο του Δήμου για την εν λόγω υπόθεση, δυστυχώς δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την πρόταση.
Ως εκλεγμένος σύμβουλος με τον συνδυασμό της Πνοής Δημιουργίας τον τελευταίο 1,5 χρόνο ασκώ αντικειμενική αντιπολίτευση στην παρούσα δημοτική αρχή με την οποία εγώ προσωπικά και ο συνδυασμός μας (Πνοή Δημιουργίας) διαφωνούμε με αρκετές πολιτικές της.
Θεωρώ πρέπον και ηθικό, σεβόμενος τους ψηφοφόρους που με τίμησαν, να αρνηθώ οποιαδήποτε αμοιβόμενη θέση θα δημιουργούσε αμφιβολίες στους Δημότες του Δήμου Κορινθίων, ως προς την ακεραιότητα της άσκησης των καθηκόντων μου ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.
Όσον αφορά την δικαστική εκπροσώπηση του Δήμου μας, πρότασή μου στο παρελθόν και με γνώμονα την διαφάνεια και την ισότητα, ήταν και παραμένει η άμεση συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, προκειμένου να οριστεί λίστα συνεργαζόμενων Δικηγόρων με τον Δήμο Κορινθίων και με βάση αυτήν να ορίζεται κάθε φορά ο Δικηγόρος που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο μας.

Με τιμή,
Μαρίνος Μ. Κονδύλης
Δημοτικός Σύμβουλος

8eCUgvCwsa

Ενημέρωση του περιφερειάρχη για την ανοιχτή δομή φιλοξενίας της Κορίνθου

Previous article

”Νέα Προοπτική” του Δήμου Νεμέας: Δεν εκμεταλλευτήκατε ποτέ τις φρέσκες ιδέες μας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.