ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google: Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες Android να ανοίγουν ταυτόχρονα Google Maps και Street View

0

Αναβαθμίζει την εφαρμογή Google Maps για συσκευές Android η Google φέρνοντας αυτόματο διαχωρισμό της οθόνης ώστε να μπορεί ο χρήστης να βλέπει ταυτόχρονα τις εφαρμογές Google Maps και Street View.

Εδώ και μερικά χρόνια υπάρχουν στην αγορά αρκετά smartphones και tablets που προσφέρουν τη δυνατότητα διαχωρισμού τις οθόνης σε δύο μέρη (Split Screen) για να έχεις ανοιχτές ταυτόχρονα δύο εφαρμογές, αλλά μόλις τώρα η Google ξεκινά να εκμεταλλεύεται αυτή τη δυνατότητα για να ενισχύσει την εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας Google Maps σε συνδυασμό με τη λειτουργία Street View.

Συγκεκριμένα, η Google , αναβαθμίζει σταδιακά την εφαρμογή Google Maps για συσκευές Android και ήδη ορισμένοι χρήστες βλέπουν την οθόνη της συσκευής τους να χωρίζεται αυτόματα στα δύο όταν ενεργοποιούν τη λειτουργία Street View, αφού προηγουμένως έχουν καρφιτσώσει κάποια τοποθεσία στον χάρτη.

Χάριν σε αυτόν τον διαχωρισμό, ο χρήστης μπορεί να βλέπει την περιοχή στο Street View mode και να μετακινείται σαφέστατα πολύ πιο εύκολα αγγίζοντας διάφορα σημεία στον χάρτη στο δεύτερο μισό της οθόνης, αντί να πατά στα βελάκια που εμφανίζονται στο Street View.

Για την ώρα ο αυτόματος διαχωρισμός της οθόνης γίνεται μόνο στην έκδοση για συσκευές Android και όπως αναφέραμε, όχι για όλους τους χρήστες. Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το iOS, οπότε θα περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από τη Google.about:blank

8eCUgvCwsa

Καιρός: Μετά τις βροχές έρχονται Αλκυονίδες – Πόσο θα κρατήσει η καλοκαιρία

Previous article

Μια ψηφιακή έκθεση να ανακαλύψεις μια ιδιαίτερη λαϊκή αρχιτεκτονική!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.