ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

4 κρούσματα σήμερα η Κορινθία – αναβλήθηκε η επίσκεψη Χαρδαλιά

0

Τέσσερα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ στην Κορινθία μειώνοντας την πίεση που δέχτηκε ο νομός όλο το προηγούμενο διάστημα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αναγκαία παρουσία του στην Βουλή (όπου διεξάγεται συζήτηση για το σύστημα καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού) οδήγησε στην ματαίωση της επίσκεψης Χαρδαλιά, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα με σύσκεψη στο δημαρχείο της Κορίνθου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, με όλους τους αρμόδιους φορείς στο νομό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά ήταν προγραμματισμένη από χτες το βράδυ αμέσως μετά την ανακοίνωση των κρουσμάτων, που έφεραν την Κορινθία στα σύνορα με το “κόκκινο”. Τελικά το μεσημέρι ο κ. Χαρδαλιάς επικοινώνησε με τον Βασίλη Νανόπουλο, ανέβαλλε την επίσκεψη και ζήτησε να εντείνει ο δήμος τις πρωτοβουλίες ώστε να τηρούνται τα μέτρα. Στο πλαίσιο αυτό στην Κορινθία έχουν ενταθεί τις τελευταίες 48 ώρες και οι αστυνομικοί έλεγχοι.

Η επίσκεψη Χαρδαλιά μένει στον “αέρα”, τουλάχιστον για όσο διάστημα τα κρούσματα θα παραμένουν σε μονοψήφιο αριθμό.

Συνολικά, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.151 νέα κρούσματα και 159.866 συνολικά. 246 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ 1.138 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας. Τέλος, έχουμε 27 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5878 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Νέα χρηματοδότηση από τον «Φιλόδημο» για την αγορά απορριμματοφόρου πέτυχε ο Δήμος Λουτρακίου

Previous article

Καιρός: Μετά τις βροχές έρχονται Αλκυονίδες – Πόσο θα κρατήσει η καλοκαιρία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.