ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Κέντρο Υποστηρίξης Γυναικών Θυμάτων Βίας επισκέφτηκε η Μαριλένα Σούκουλη

0

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών – Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας μαζί με τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Βασίλη Νανόπουλο η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη.

Η συγκεκριμένη δομή παρέχει ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε Γυναίκες που υφίστανται σωματική κακοποίηση, ψυχολογική, συναισθηματική ή λεκτική βία, οικονομική βία, που έχουν υποστεί απόπειρα βιασμού, που έχουν υπάρξει θύματα πορνείας ή trafficking, που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Ενώ παράλληλα και όταν απαιτείται τα θύματα παραπέμπονται σε αρμόδιες υπηρεσίες, όπως στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, στο δικαστήριο, σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, κέντρα ψυχικής υγείας, σε φορείς αρμόδιους για προνοιακά ή άλλα επιδόματα, σε φορείς προώθησης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, σε φορείς προστασίας και στήριξης παιδιών.

Μετά το πέρας της επίσκεψης η κα Σούκουλη ανέφερε «Τώρα είναι η ώρα συλλογικά και ατομικά να μην επιδείξουμε καμία ανοχή σε φαινόμενα κακοποίησης απ’ όπου και αν προέρχονται. Ευχαριστώ τα στελέχη της Δομής για τον επαγγελματισμό τους αλλά κυρίως για την βοήθεια που προσφέρουν στους συνανθρώπους μας. Τώρα είναι η Ώρα! Καμία Ανοχή! Σπάμε την Σιωπή»!

Αύριο τα δωρεάν rapid tests για τον κορωνοϊό στην Πλατεία ΟΣΕ Λουτρακίου

Previous article

12 νέες παιδικές χαρές σχεδιάζει ο Δήμος Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.