ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Απαντήσεις Νανόπουλου για την μελέτη του Ξενία και για την σύμβαση του ΤΕΒΑ με τον Η. Κακογιάννη

0

Τους λόγους για τους οποίους υπέγραψε την σύμβαση για τα ΤΕΒΑ, μία σύμβαση την οποία κατήγγειλε με όλους τους τρόπους προεκλογικώς αλλά και όταν ανέλαβε την διοίκηση του δήμου εξήγησε ο Bασίλης Νανόπουλος μιλώντας στο Korinthia.net.gr.

O δήμαρχος Κορινθίων διατύπωσε την άποψη ότι δεν έχει αποστεί από τις προεκλογικές του ενστάσεις σε ό,τι αφορά την εγκυρότητα του διαγωνισμού για το ΤΕΒΑ.
Ωστόσο, εξηγώντας γιατί τελικά υπέγραψε την σύμβαση με τον κ. Κακογιάννη, μία σύμβαση την οποία είχε καταγγείλει σε υψηλούς τόνους, υποστήριξε πως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού υπήρχαν δικαστικές αποφάσεις που τον δικαίωναν.

Από την στιγμή μάλιστα που το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021 δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, παρά να υπογράψω την σύμβαση γιατί δεν θέλω να στερηθούν οι άνθρωποι τα είδη που έχουν απόλυτη ανάγκη“, τόνισε ο κ. Νανόπουλος.

Σε ό,τι αφορά το μεγάλο κόστος για την μελέτη του Ξενία, όπως κατήγγειλε ο κ. Σταυρέλης, ο δήμαρχος είπε ότι “όποιος έχει στοιχειώδη γνώση των επιδοτούμενων προγραμμάτων ξέρει ότι όταν πρόκειται να υποβληθεί μία μελέτη στα επιδοτούμενα προγράμματα, ο υπολογισμός για το πόσο θα κοστίσει γίνεται με βάση τις οδηγίες του υπουργείου“.

Μάλιστα ο κ. Νανόπουλος προέβλεψε πως το τελικό κόστος της μελέτης, που θα προκύψει όταν βγουν οι εκπτώσεις θα είναι εξαιρετικά χαμηλό και υπενθύμισε ότι στην μελέτη περιλαμβάνεται και ο περιβάλλων χώρος.

Απάντηση Πούρου σε Λαμπρινό: “Αυτή είναι η αλήθεια για τα αγροτικά έργα στον δήμο Κορινθίων”

Previous article

Νέο κλειστό γυμναστήριο και Μουσείο Μικρασιατών στον Συνοικισμό ανακοίνωσαν Νανόπουλος και Γκιολής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.