ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Νοσοκομείο Κορίνθου προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τον δήμαρχο Κορινθίων: Nα μας απαλλάξετε από τον βραχνά του προστίμου

0

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου, αισθάνεται το καθήκον να εκφράσει την ευαρέσκεια της για την, με μεγάλη πλειοψηφία, αναβολή του θέματος για την επιβολή σε βάρος του Νοσοκομείου Δημοτικών Τελών κλπ. ποσού 460.000,00€ περίπου .
Διατηρούμε την πεποίθηση ότι το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Κορινθίων θα αντιληφθούν ότι η επιβολή κι η είσπραξη, μετά από δεκαετίες, Δημοτικών Τελών από το Νοσοκομείο, θα αφαίρεσει απαραίτητους και αναγκαίους πόρους από την δραστηριότητά μας, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες κρίσιμες συνθήκες.
Καλούμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να αρθούν στο ύψος των
περιστάσεων και με γενναία, κυριολεκτικά, απόφαση και ανεξάρτητα από το νομικό υπόβαθρο που τους παρέχει βάσιμο έρεισμα να μας απαλλάξουν από τον βραχνά του πιο πάνω προστίμου και να αποδείξουν έμπρακτα, επιτέλους, ότι βοηθούν , συμπαρίστανται και συμμετέχουν στην άοκνη προσπάθεια μας, να αναβαθμίσουμε το Νοσοκομείο μας και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα την πανδημία του covid.

8eCUgvCwsa

Έρχονται αλλαγές στο επίδομα ανεργίας

Previous article

Πέθανε ο Μπέρναρντ Λόουν, νομπελίστας εφευρέτης του απινιδωτή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.