ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

“Την άλλη εβδομάδα τελειώνει η πλατεία – Γιατί δεν συζητήθηκε το αίτημα των 90 κατοίκων”

0

“Όσο διαρκεί η δικαστική διαμάχη του δήμου με τον εργολάβο, δεν μπορεί να συζητηθεί το θέμα της πλατείας στο δημοτικό συμβούλιο”. Με αυτή την δήλωση ο Βασίλης Νανόπουλος απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει αποδεκτό το αίτημα των 90 κατοίκων της Κορίνθου για να διεξαχθεί ένας ευρύτερος διάλογος για την εξέλιξη των εργασιών στα Περιβολάκια, αλλά και για το μνημείο του Απόστολου Παύλου.

Σε ερώτηση από το korinthia.net.gr o δήμαρχος υποστήριξε πως ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Κίνηση Εμπρός” Παναγιώτης Σπύρου, που έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο όφειλε να γνωρίζει πως “ο δήμος έχει διένεξη με τον εργολάβο στην πλατεία. Και όσο διαρκεί η διένεξη είναι απαράδεκτο ο δήμαρχος να κάνει δημόσια συζήτηση και να παραθέσει τα επιχειρήματά του ώστε να τα μάθει ο εργολάβος. Αυτή η συζήτηση δεν μπορεί να γίνει τώρα, θα γίνει όμως όταν ολοκληρωθεί η διάλυση της εργολαβίας“.

Ο κ. Νανόπουλος είπε ακόμα ότι το έργο στην πλατεία την επόμενη εβδομάδα τελειώνει. Το αν και πότε θα δοθεί προς χρήση εξαρτάται από την κατάληξη της διένεξης με τον εργολάβο

Κορινθία: Τον έψαχνε η Σουηδία έξι χρόνια!

Previous article

Έρχονται αλλαγές στο επίδομα ανεργίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.