ΤΕΧΝΗΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το “Deep Nostalgia” φέρνει κίνηση σε φωτογραφίες των προγόνων σας

0

Μία νέα υπηρεσία ονόματι Deep Nostalgia φέρνει στη ζωή παλιές φωτογραφίες προσθέτοντας κίνηση σε αυτές με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Προσφέρεται από τη γενεαλογική εταιρία MyHeritage και χρησιμοποιώντας την μπορείτε να δείτε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της προγιαγιάς σας με φυσική κίνηση, περίπου όπως το Live Photos χαρακτηριστικό του iOS. Σίγουρα ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να σας συγκινήσει αν θυμάστε τους προγόνους σας όσο ήταν εν ζωή, ενώ μπορείτε να δείξετε στα παιδιά σας τον προπαππού τους με κάτι παραπάνω από μία φωτογραφία.

Η χρήση της τεχνολογίας όμως δεν περιορίζεται στο να φέρνει απλά παλιές φωτογραφίες στη ζωή. Χρησιμοποιώντας videos εκφράσεων προσώπου που διαθέτει στη database του, εφαρμόζει αυτά που κρίνει πως είναι καταλληλότερα σε κάθε φωτογραφία και έτσι μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε φωτογραφία προσώπου. Μάλιστα μερικοί ωθούν στα όρια της την τεχνολογία, εφαρμόζοντάς την ακόμα και σε αγάλματα. Παρακάτω μπορούμε να δούμε την κίνηση σε προσωπείο από το μουσείο της Ακρόπολης, ακόμα και από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Για να ανεβάσετε τη δική σας φωτογραφία, το site ζητάει την εγγραφή σας στην υπηρεσία MyHeritage. Από εκεί, επεξεργάζεται τη φωτογραφία που θα ανεβάσετε και παράγει το αντίστοιχο GIF. Στους όρους χρήσης αναφέρει πως δε μοιράζεται τις φωτογραφίες σας με τρίτους, ενώ οποιεσδήποτε φωτογραφίες ανέβηκαν στο site χωρίς να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας, σβήνονται αυτόματα για να προστατευτεί η ιδιωτικότητά σας.

8eCUgvCwsa

Charlie: Το κατασκοπευτικό ρομπότ-γατόψαρο της CIA και η ιστορία του!(ΒΙΝΤΕΟ)

Previous article

Me 26 κρούσματα μπήκε ο Μάρτιος στην Κορινθία – 1176 πανελλαδικά, 406 διασωληνομένοι, 30 νεκροί

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΤΕΧΝΗ