ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

54 κρούσματα: Η Κορινθία στα σύνορα με το βαθύ κόκκινο

0

Ακόμα πιο βαθιά στην δίνη της υγειονομικής κρισης είναι πλέον η Κορινθία από σήμερα καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 54 νέα κρούσματα στο νομό! Την ίδια στιγμή ανοδική πορεία έχουν για τα καλά και τα κρούσματα πανελλαδικά που ξεπέρασαν τις 2000 και έφτασαν τις 2.353, με 422 διασωληνομένους και 23 νεκρούς. Σημειώνεται ωστόσο, ότι παράλληλα είχαμε ρεκόρ σε αριθμό τεστ, καθώς το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν πάνω από 60.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΣΟΚ! 500% αυξήθηκε το ιικό φορτίο στα λύματα της Κορίνθου μέσα σε 14 μέρες


Αν ο αριθμός των κρουσμάτων διατηρήσει την ανοδική δυναμική του και τις επόμενες ημέρες θεωρείται βέβαιο πως την παρασκευή, αν όχι νωρίτερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει την υπαγωγή του νομού σε καθεστώς απόλυτου lockdown. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική και οικονομική ζωή της Κορινθίας.

Όλα αυτά την ώρα που, όπως γράψαμε νωρίτερα, οι μετρήσεις που έκανε η ΔΕΥΑ Κορίνθου στα λύματα του βιολογικού δείχνουν έναν μεγάλο αριθμό ιών ανα λίτρο που φτάνει τις 45.000 και είναι αυξημένος κατά 500% τις τελευταίες 14 ημέρες. Αυτό το ιικό φορτίο θα το βρούμε μπροστά μας μέσα στον Μάρτιο, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Οι μαχητές των ουρανών και η καταπόνηση τους στην δύναμη G

Previous article

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Προθεσμία έως τις 16 Μαρτίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.